مقالات


کاهش ریسک بروز سالمونلا در آب طیور

کاهش ریسک بروز سالمونلا در آب طیور

سالمونلا تهدیدی برای سلامت و کاهش بهره وری در طیور است. با مدیریت دقیق آب آشامیدنی، می‌توان خطر ابتلا به عفونت‌های سالمونلا در مرغداری را کاهش داد. به همین دلیل در این مقاله به بررسی ارتباط بین سالمونلا و آب آشامیدنی می‌پردازیم تا بدانید چگونه می‌توان خطر سالمونلا را کاهش داد.

بررسی کارآیی محصول محافظ واکسن پی-دی فارم

بررسی کارآیی محصول محافظ واکسن پی-دی فارم

عموماً تثبیت کننده های واکسن ها از ترکیبات ذیل تشکیل می شوند: ترکیبات خنثی کننده مواد اکسیده کننده،ترکیبات بافر کننده، ترکیبات کاهش سختی آب ،ترکیبات تعدیل کننده فشار اسمزی، ترکیبات محافظ از عامل عفونی، معرف رنگی.بسته به اهمیت و کیفیت آب مناطق توزیع محصول شرکت های تولید کننده یک یا چند عامل را اولویت در فرمولاسیون در نظر میگیرند و از آن ترکیبات بیشتر از سایر مواد در فرموله نمودن محصول لحاظ می نمایند.