سالمونلا تهدیدی برای سلامت و کاهش بهره وری در طیور است. با مدیریت دقیق آب آشامیدنی، میتوان خطر ابتلا به عفونتهای سالمونلا در مرغداری را کاهش داد. به همین دلیل در این مقاله به بررسی ارتباط بین سالمونلا و آب آشامیدنی میپردازیم تا بدانید چگونه میتوان خطر سالمونلا را کاهش داد.
میزان آب مصرفی واکسیناسیون آشامیدنی برای 10 هزار قطعه
مختصری از سیستم ایمنی در طیور
عموماً تثبیت کننده های واکسن ها از ترکیبات ذیل تشکیل می شوند: ترکیبات خنثی کننده مواد اکسیده کننده،ترکیبات بافر کننده، ترکیبات کاهش سختی آب ،ترکیبات تعدیل کننده فشار اسمزی، ترکیبات محافظ از عامل عفونی، معرف رنگی.بسته به اهمیت و کیفیت آب مناطق توزیع محصول شرکت های تولید کننده یک یا چند عامل را اولویت در فرمولاسیون در نظر میگیرند و از آن ترکیبات بیشتر از سایر مواد در فرموله نمودن محصول لحاظ می نمایند.
انتشاردر مجله بازتاب تات شماره 15 تابستان 1401